Szabó Imre Hair and Beauty -Fodrászat Budapest

 

Címe: 1013 Budapest, Krisztina körút 45. – Fodrászat Budapest

 

Bemutatkozás: 

A Szabó Imre szalonok 30 éves szakmai múltra visszatekintő szépségszalonok Szabó Imre mesterfodrász, és Szabó Éva mesterkozmetikus jóvoltából. Szalonjaink megőrizték egy tradicionális szépségszalon értékeit, melyet ötvöztek a legújabb trendekkel. Kizárólag a legmagasabb minőségű anyagokkal-gépekkel, és eljárásokkal dolgozunk. Nálunk a vendég elégedettsége a legfontosabb, és minden körülmények között garanciát vállalunk a munkánk minőségére. Szakembereink a legjobb iskolákból, a legmagasabb elvárásoknak megfelelve kerülnek a csapatunkban. 2011 óta óriási innováció történt szalonjainkban, mindkét szalonunkat felújítottuk, és Szabó Imre a hosszú együttműködés után elbúcsúzott a Wellától. Jelenleg kizárólag a prémium minőségű Loreal és Kerastase fodrászati termékekkel dolgozunk. 


Fodrász szakembereink egytől-egyig kizárólag saját iskolánkból kerülnek szalonjainkba, Szabó Imre mester saját tanítványaként. A világ minden pontján, a legnevesebb szalonokban dolgoznak Szabó Imre volt tanítványai, akik éves rendszerességgel látogatják mesterük szalonjait és átadják a világ legújabb fodrászati trendjeit. Szabó Imre minden nagyobb fodrászati eseményen személyesen is részt vesz, így biztosítja, hogy fodrászai állandóan naprakészek a legújabb divat irányzatokban.


Kozmetikai szalonjainkban gyönyörű, exkluzív környezetben, a maximális tisztaság, és higiénia mellett egyedülálló kozmetikai kezelésekkel várjuk vendégeinket. Kozmetikáinkat egyedülálló igényesség jellemzi, mely azt bizonyítja, hogy a prémium minőségű szolgáltatásokra Magyarországon is igény van, nem csak a Nyugat -Európai szomszédainknál. Kozmetikus szakembereink a legmagasabb szinten képzett elismert szakemberek, akik maguk is folyamatos továbbképzéseken, és tanfolyamokon oktatnak. Szalonjainkban kizárólag a Deynique Cosmetics, és toxSKINCARE kozmetikai családdal dolgozunk, és a legmodernebb IONTO- COMED elektrokozmetikai gépekkel tesszük hatékonyabbá kezeléseinket.


Fontos számunkra, hogy szalonjainkban vendégeinket a környezetet védő és egészségtudatos légkörben fogadjuk. A szelektív hulladékgyűjtés, a környezetbarát mosószer, és tisztítószerek használata, a szűrt-tisztított víz fogyasztása hozzátartozik szalonjaink környezetvédő törekvéseihez. Igényes és tiszta környezetben fogadjuk vendégeinket, ahol friss virággal, gyümölcsökkel, egészséges italokkal és snackekkel kedveskedünk a nálunk szépülő és pihenő vendégek számára.
Budai Kéz és lábápoló stúdiónk egyedülálló bió és organikus kezeléseket kínál. Kizárólag természetes kozmetikumok segítségével végzünk exkluzív kéz és lábápoló, ill. méregtelenítő kezeléseket.


Nálunk minden gyermek VIP vendég. A gyermekek számára minden hajvágás alkalmával egy új játékkal, és rengeteg más meglepetéssel készülünk. Szeptembertől szombatonként játszósarokkal, és animátorral várjuk a kisgyermekeket és a szépülő anyukákat.
Szalonjainkban vége a Nő uralomnak!


Fontos számunkra, hogy ne érezzék magukat kényelmetlenül a férfiak, ha szépségszalonunkba látogatnak, hiszen mára már nem csak a nők privilégiuma a szépségápolás. Pontosan ismerjük férfi vendégeink igényeit, és tudjuk, hogy milyen nehéz a rohanó világban időt szakítani egy kis szépítkezésre. Sok férfi nőiesnek tartja, hogy kozmetikába vagy pedikűrbe járjon, pedig ugyanolyan fontos lenne, hogy szakemberre bízza bőre vagy lába ápolását. Szalonjaink szolgáltatásai között szerepelnek kifejezetten férfiak számára kialakított kezelések. Egyre nagyobb sikert aratnak férfias szépségcsomagjaink, melyeket a férfi vendégeink által leginkább preferált kezelésekből állítottuk össze.

 

Kommentek